Я довго відкладав покупку рушникосушки, бо хотів знайти ідеальне співвідношення ціни, якості та зовнішнього вигляду. В магазині Mario я нарешті знайшов саме те, що шукала https://mario.ua/ Сайт дуже зручний: усі моделі розбиті за розмірами, типом підключення, матеріалами, і можна легко порівнювати характеристики. Я вибрав модель із електричним нагрівом, бо у нашій ванній не було центрального опалення. Після оформлення замовлення менеджер зателефонував, уточнив усі деталі, дав рекомендації щодо монтажу і навіть порадив, які гачки для рушників підійдуть найкраще. Доставка була точно в термін, упакування надійне, коробка без пошкоджень. Рушникосушка виглядає ще краще, ніж на фото: гладке покриття, сучасний дизайн і міцні шви. Після встановлення ми відразу відчули різницю: ванна тепліша, рушники висихають буквально за декілька годин, а кімната не має відчуття сирості. Використовуємо вже місяць — ніяких проблем із нагрівом або шумом немає. Враження від покупки суто позитивне, сервіс на високому рівні, і я з упевненістю можу радити магазин Mario всім, хто цінує якість і надійність.
На портале warsys.at.ua вы можете бесплатно скачать программы, музыку, фильмы, игры, клипы, сериалы, windows, всё для мобилок, Картинки, книги, журналы, видео а также посмотреть онлайн кино, слушать радио и многое другое.
Владельцы и создатели данного сайта не несут ответственность за использование и содержание ссылок и информации, представленных на этом сайте, а также за возможное игнорирование пользователями коммерческого статуса программного обеспечения, к которому ведут ссылки, представленные на данном сайте.