Tекущая дата: 22.07.2026 Tекущее время: 12:06
Главная | Регистрация | Вход Приветствую Вас: Гость | RSS
[ Фотоальбомы · Участники · Правила форума · Тщательный поиск · Фильмы онлайн · ]

• Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Rodjer  
Де купити ґрунт для розсади 250 л?
AnitaДата: Пятница, 11.04.2025, 22:28 | Сообщение # 1
Информация:
Ранг:
Заглянувший
Награды: 0
Страна: Украина
Підкажіть, будь ласка, де можна придбати якісний ґрунт для розсади об'ємом 250 літрів? Планую висаджувати багато овочів, тому потрібен надійний субстрат, який забезпечить гарний ріст рослин. Бажано, щоб був нейтральний pH і вже з додаванням добрив. Можливо, хтось уже купував такий об'єм і може порекомендувати перевірений магазин або виробника? Буду вдячна за будь-які поради та рекомендації!
BarbaraДата: Суббота, 12.04.2025, 16:37 | Сообщение # 2
Информация:
Ранг:
Заглянувший
Страна: Украина
Я нещодавно купувала ґрунт для розсади, і можу порекомендувати магазин будівельних матеріалів Віста https://vista.ua/ Вони мають великий вибір ґрунтів для різних потреб, і я знайшла саме те, що шукала — ґрунт із нейтральним pH, вже з додаванням добрив, і в потрібному об’ємі. Об’єм 250 літрів підійшов ідеально для моїх планів з овочами. Ґрунт якісний, рослини добре ростуть. Доставка була швидка, все прийшло вчасно і без пошкоджень. Мені сподобалося, тому з радістю можу порекомендувати цей магазин!
fewinДата: Среда, 16.04.2025, 10:33 | Сообщение # 3
Информация:
Ранг:
Заглянувший
Страна: Франция
ок
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

На портале warsys.at.ua вы можете бесплатно скачать программы, музыку, фильмы, игры, клипы, сериалы, windows, всё для мобилок, Картинки, книги, журналы, видео а также посмотреть онлайн кино, слушать радио и многое другое. Владельцы и создатели данного сайта не несут ответственность за использование и содержание ссылок и информации, представленных на этом сайте, а также за возможное игнорирование пользователями коммерческого статуса программного обеспечения, к которому ведут ссылки, представленные на данном сайте.
Все права защищены.
Warsys.at.ua © 2009 - 2010
Хостинг от uCoz