Підкажіть, будь ласка, де можна придбати якісний ґрунт для розсади об'ємом 250 літрів? Планую висаджувати багато овочів, тому потрібен надійний субстрат, який забезпечить гарний ріст рослин. Бажано, щоб був нейтральний pH і вже з додаванням добрив. Можливо, хтось уже купував такий об'єм і може порекомендувати перевірений магазин або виробника? Буду вдячна за будь-які поради та рекомендації!
Я нещодавно купувала ґрунт для розсади, і можу порекомендувати магазин будівельних матеріалів Віста https://vista.ua/ Вони мають великий вибір ґрунтів для різних потреб, і я знайшла саме те, що шукала — ґрунт із нейтральним pH, вже з додаванням добрив, і в потрібному об’ємі. Об’єм 250 літрів підійшов ідеально для моїх планів з овочами. Ґрунт якісний, рослини добре ростуть. Доставка була швидка, все прийшло вчасно і без пошкоджень. Мені сподобалося, тому з радістю можу порекомендувати цей магазин!
На портале warsys.at.ua вы можете бесплатно скачать программы, музыку, фильмы, игры, клипы, сериалы, windows, всё для мобилок, Картинки, книги, журналы, видео а также посмотреть онлайн кино, слушать радио и многое другое.
Владельцы и создатели данного сайта не несут ответственность за использование и содержание ссылок и информации, представленных на этом сайте, а также за возможное игнорирование пользователями коммерческого статуса программного обеспечения, к которому ведут ссылки, представленные на данном сайте.