Tекущая дата: 11.01.2025 Tекущее время: 00:36
Главная | Регистрация | Вход Приветствую Вас: Гость | RSS
[ Фотоальбомы · Участники · Правила форума · Тщательный поиск · Фильмы онлайн · ]

• Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Rodjer  
Дитяча художня література
ДжевелДата: Понедельник, 01.07.2024, 19:57 | Сообщение # 1
Информация:
Ранг:
Заглянувший
Награды: 0
Страна: Украина
Хто знає, де продається дитяча художня література?
Хочу купити своїм дітям якісь прикольні сучасні книжки для читання.
ПолтавкаДата: Среда, 03.07.2024, 17:54 | Сообщение # 2
Информация:
Ранг:
Заглянувший
Почніть з перегляду різних інтернет-магазинів книг. Багато з них мають розділи, спеціально присвячені дитячій літературі. Зазвичай вони пропонують широкий вибір від класичних творів до сучасних книжок.
Конкретно можу порадити сайт Брітішбук, тут можна дитячу художню літературу купити https://www.britishbook.ua/catalog/detskaya-khudozhestvennaya/
з доставкою. Один з кращих магазинів для онлайн замовлень.
BambaleylaДата: Вторник, 23.07.2024, 15:00 | Сообщение # 3
Информация:
Ранг:
Заглянувший
Дітям дуже сподобалися енциклопедії. Дитячі. З картинками. Ще б їм не сподобалося. Адже такі енциклопедії і я хоч би цілими днями сиділа би і розглядала. Накупили їм їх ось тут https://knigoland.com.ua/entsiklopedii-dlya-ditey цiлу колекцiю.
І хочуть ще.
Вже обрали ще дві енциклопедії, які попросили купити. I звичайно ж купимо.

Сообщение отредактировал Bambaleyla - Вторник, 23.07.2024, 15:01
BeleshДата: Пятница, 02.08.2024, 10:21 | Сообщение # 4
Информация:
Ранг:
Заглянувший
Де знайти інформацію про настільні ігри для початківців? Які ресурси найкраще підходять для ознайомлення з правилами?
ДоннаДата: Пятница, 02.08.2024, 10:22 | Сообщение # 5
Информация:
Ранг:
Заглянувший
Якщо ви шукаєте інформацію про настільні ігри для початківців, рекомендую звернутися до статті на сайті https://nizhyn.city/article....ni-igri . Я сам починав з цього ресурсу, і він дуже допоміг мені розібратися з основами. Тут детально розписано, як вибрати настільні ігри та які з них найкраще підходять для новачків. Інформація про настільні ігри на цьому сайті дуже доступна і корисна для початківців.
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

На портале warsys.at.ua вы можете бесплатно скачать программы, музыку, фильмы, игры, клипы, сериалы, windows, всё для мобилок, Картинки, книги, журналы, видео а также посмотреть онлайн кино, слушать радио и многое другое. Владельцы и создатели данного сайта не несут ответственность за использование и содержание ссылок и информации, представленных на этом сайте, а также за возможное игнорирование пользователями коммерческого статуса программного обеспечения, к которому ведут ссылки, представленные на данном сайте.
Все права защищены.
Warsys.at.ua © 2009 - 2010
Хостинг от uCoz