Tекущая дата: 01.09.2025 Tекущее время: 16:26
Главная | Регистрация | Вход Приветствую Вас: Гость | RSS
[ Фотоальбомы · Участники · Правила форума · Тщательный поиск · Фильмы онлайн · ]

• Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Rodjer  
Шукаю невропатолога у Новомосковську (м. Самар)
алефтинаДата: Воскресенье, 03.08.2025, 21:57 | Сообщение # 1
Информация:
Ранг:
Заглянувший
Награды: 0
Страна: Английская Индийская Океаническая Территория
Хто з вас може порекомендувати дійсно хорошу клініку у Новомосковську, де приймає досвідчений невропатолог? Дуже потрібно знайти такого спеціаліста для консультації щодо здоров’я моєї донечки, бо останнім часом вона часто скаржиться на головний біль і швидко втомлюється. Буду вдячна за реальні відгуки про лікарів, умови прийому та саму клініку, адже хочеться звернутися до професіоналів, яким можна довірити найцінніше — здоров’я дитини!
НатуськаДата: Понедельник, 04.08.2025, 15:26 | Сообщение # 2
Информация:
Ранг:
Заглянувший
Награды: 0
Страна: Украина
Можу порадити вам перевірений варіант, де працює кваліфікований невропатолог у Новомосковську (м. Самар) https://alefclinicplus.com/nevropatolog — це Медичний центр AlefClinicPlus. Сам неодноразово звертався до цього закладу, тому впевнено рекомендую. У цій клініці сучасне обладнання, чисті й затишні кабінети, привітний персонал. Лікар-невропатолог уважно вислухає ваші скарги, докладно розпитає про симптоми та призначить необхідні аналізи чи обстеження. До того ж, на сайті можна ознайомитись з інформацією про спеціаліста, подивитись графік роботи й навіть записатись на прийом онлайн, що дуже зручно для зайнятих людей або батьків з маленькими дітьми.
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

На портале warsys.at.ua вы можете бесплатно скачать программы, музыку, фильмы, игры, клипы, сериалы, windows, всё для мобилок, Картинки, книги, журналы, видео а также посмотреть онлайн кино, слушать радио и многое другое. Владельцы и создатели данного сайта не несут ответственность за использование и содержание ссылок и информации, представленных на этом сайте, а также за возможное игнорирование пользователями коммерческого статуса программного обеспечения, к которому ведут ссылки, представленные на данном сайте.
Все права защищены.
Warsys.at.ua © 2009 - 2010
Хостинг от uCoz