Підкажіть, де у Києві можна взяти автомобіль на прокат? Вперше буду користуватися такою послугою, тому навіть не маю уявлення, як вибрати надійну компанію. Тому рекомендуйте)
Де-де, а у столиці дуже багато компаній із прокату. Однак вони дуже відрізняються. Насамперед своїм автопарком, умовами оренди, цінами та навіть якістю обслуговування. Я із власного досвіду можу підказати вам лише один прокатRentDrive, де сам брав автомобіль у минулому році, ось їх сайт https://rentdrive.ua/ua/. Хочте, зверніться до них, а якщо щось не влаштовує, можете шукати інший прокат. Але особисто мені все сподобалося.
Сообщение отредактировал Vatsons - Пятница, 07.03.2025, 19:11
Звичайно, що подивлюся цей сайт. Можливо ще хтось підкине варіанти, тоді порівняю ,де які ціни та виберу для себе найкращий. Так що, якщо у когось є чим поділитися, пишіть. Ця тема можливо стане корисною не тільки для мене.
На портале warsys.at.ua вы можете бесплатно скачать программы, музыку, фильмы, игры, клипы, сериалы, windows, всё для мобилок, Картинки, книги, журналы, видео а также посмотреть онлайн кино, слушать радио и многое другое.
Владельцы и создатели данного сайта не несут ответственность за использование и содержание ссылок и информации, представленных на этом сайте, а также за возможное игнорирование пользователями коммерческого статуса программного обеспечения, к которому ведут ссылки, представленные на данном сайте.