Tекущая дата: 23.12.2024 Tекущее время: 10:41
Главная | Регистрация | Вход Приветствую Вас: Гость | RSS
[ Фотоальбомы · Участники · Правила форума · Тщательный поиск · Фильмы онлайн · ]

• Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Rodjer  
Онлайн-курси з малювання
ляличькаДата: Понедельник, 30.09.2024, 11:17 | Сообщение # 1
Информация:
Ранг:
Заглянувший
Награды: 0
Страна: Румыния
Мене цікавить, де я можу пройти онлайн-курси з малювання, адже завжди хотіла навчитися малювати, але не знаю, з чого почати. Можливо, ти знаєш якісь ресурси або платформи, які надають можливість освоїти різні техніки, наприклад, акварель чи олійні фарби? Я б хотіла дізнатися більше про тривалість курсів, їх вартість і що взагалі потрібно для того, щоб записатися.
алефтинаДата: Понедельник, 30.09.2024, 11:18 | Сообщение # 2
Информация:
Ранг:
Заглянувший
Награды: 0
Страна: Английская Индийская Океаническая Территория
Дуже радий, що ти зацікавилася онлайн-курсами з малювання https://www.chameleon.kh.ua/courses ! Це справді чудовий спосіб розвивати свої таланти. Я рекомендую тобі звернути увагу на художню онлайн-школу "Хамелеон". Там є широкий вибір курсів, що охоплюють різні техніки і стилі, тож ти точно знайдеш щось на свій смак. У них професійні викладачі, які мають великий досвід у мистецтві та готові поділитися своїми знаннями. Крім того, "Хамелеон" пропонує зручний графік занять, тому ти зможеш вчитися в зручний для тебе час. Моя дитина теж навчилася не лише базових технік, але й отримала натхнення для творчості, що дуже важливо. Плюс, навчання в групі дозволяє спілкуватися з іншими художниками, обмінюватися досвідом та підтримувати один одного.
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

На портале warsys.at.ua вы можете бесплатно скачать программы, музыку, фильмы, игры, клипы, сериалы, windows, всё для мобилок, Картинки, книги, журналы, видео а также посмотреть онлайн кино, слушать радио и многое другое. Владельцы и создатели данного сайта не несут ответственность за использование и содержание ссылок и информации, представленных на этом сайте, а также за возможное игнорирование пользователями коммерческого статуса программного обеспечения, к которому ведут ссылки, представленные на данном сайте.
Все права защищены.
Warsys.at.ua © 2009 - 2010
Хостинг от uCoz