Tекущая дата: 13.01.2025 Tекущее время: 03:43
Главная | Регистрация | Вход Приветствую Вас: Гость | RSS
[ Фотоальбомы · Участники · Правила форума · Тщательный поиск · Фильмы онлайн · ]

• Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Rodjer  
Магазин рукоділля
алефтинаДата: Среда, 25.10.2023, 22:30 | Сообщение # 1
Информация:
Ранг:
Заглянувший
Награды: 0
Страна: Английская Индийская Океаническая Территория
Я вже давно цікавлюся рукоділлям і шукаю ідеальне місце, де можна замовити все необхідне для своїх творчих проектів. Можливо, ви можете порадити магазин, де є широкий вибір матеріалів для рукоділля, і якісний сервіс? Мені важливо мати можливість вибрати не лише нитки та тканини, але і інструменти, аксесуари та деталі для вишивки, в'язання і макраме. Буду вдячний за велику кількість інформації про магазин, його асортимент та переваги.
малиноваДата: Четверг, 26.10.2023, 14:04 | Сообщение # 2
Информация:
Ранг:
Заглянувший
Страна: Румыния
Ой, у мене он нещодавно була можливість закупити все в магазині для рукоділля Carisma https://carisma.ua/ і я тепер точно можу стверджувати, що це рай для творчих особистостей. Тут ви знайдете все, що тільки можна побажати для рукоділля і при цьому не витратити всі заощадження. Спершу, мене вразила велика різноманітність товарів. Вони мають навіть ті матеріали, які важко знайти в інших магазинах. І якщо вам потрібен конкретний колір ниток або бісеру, ви точно його знайдете тут. Якість товарів завжди на високому рівні, і ціни вас приємно здивують. Також, часто проводяться розпродажі та акції, що робить покупки ще вигіднішими.
Natali4kaДата: Пятница, 01.12.2023, 13:05 | Сообщение # 3
Информация:
Ранг:
Заглянувший
Страна: Украина
Так, теж почала займатись рукоділлям. Магазинів є достатньо багато
JontraДата: Четверг, 21.12.2023, 21:40 | Сообщение # 4
Информация:
Ранг:
Заглянувший
Я еще знаю большой магазин с товарами для шитья Текстиль Контакт, может кому-то из мастериц пригодится эта информация.
Я здесь купила мягкую приятную ткань ангору https://tk.ua/ru....urtsiia для пошива теплого платья на зиму.
Думала сначала вязать, но это долго, поэтому заказала готовое полотно - мне этот вариант больше понравился и по цене вышло дешевле.
НатуськаДата: Воскресенье, 26.05.2024, 17:29 | Сообщение # 5
Информация:
Ранг:
Заглянувший
Я нещодавно почала вчитися в'язати і хочу спробувати створити свій перший проект — невеликий шарфик. Порадьте, будь ласка, де краще купувати пряжу? Чула, що якість матеріалу дуже впливає на кінцевий результат, тому хочу знайти щось дійсно хороше, але за доступною ціною. Бажано, щоб магазин був з доставкою по Україні.
ляличькаДата: Воскресенье, 26.05.2024, 17:32 | Сообщение # 6
Информация:
Ранг:
Заглянувший
Страна: Румыния
Щодо покупки пряжі, я настійно рекомендую тобі відвідати інтернет-магазин "Моя пряжа". Зокрема, можеш звернути увагу на пряжу alize miss https://moyapryazha.com/alize-miss — це одна з моїх улюблених колекцій для дрібних виробів, як-от шарфики чи шапочки. Alize Miss має велику палітру кольорів, що дозволяє вибрати відтінок на будь-який смак, а її якість забезпечить, що твій шарфик буде м'яким і приємним на дотик. Ця пряжа виготовлена з 100% бавовни, що робить її стійкою до вигорання і забезпечує довговічність кольорів. Завдяки тонкості нитки, alize miss ідеально підходить для тонких і елегантних виробів. Також хочу додати, що в магазині "Моя пряжа" завжди приємне обслуговування і швидка доставка, тому можеш не хвилюватися про терміни отримання твоїх замовлень.
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

На портале warsys.at.ua вы можете бесплатно скачать программы, музыку, фильмы, игры, клипы, сериалы, windows, всё для мобилок, Картинки, книги, журналы, видео а также посмотреть онлайн кино, слушать радио и многое другое. Владельцы и создатели данного сайта не несут ответственность за использование и содержание ссылок и информации, представленных на этом сайте, а также за возможное игнорирование пользователями коммерческого статуса программного обеспечения, к которому ведут ссылки, представленные на данном сайте.
Все права защищены.
Warsys.at.ua © 2009 - 2010
Хостинг от uCoz